Virtuaalitori 2021

Keskiaikaisten markkinoiden virtuaalitorilla tuotteitaan tarjoavat:

Alnilam

Keskiajan tähtitieteellisiä laitteita, kuten aurinkokelloja ja astrolabeja, tiimalaseja, kompasseja ja sulkakyniä sekä käsinsidottuja muistikirjoja


Kuva: Anna Kozar-Poikonen

Anna Enne Ateljee

Anna Enne Ateljee on vuodesta 2006 asti valmistanut ja myynyt käsityönä valmistettuja, kauniita sisustus- ja koristetuotteita. Koristelussa yhdistellään perinteisiä maalaus- ja paperikoristelutekniikoita taidehistorian inspiroimana. Myytävät tuotteet ovat mm. rasioita, tarjottimia, ikoneita, seinäkoristeita, kirjanmerkkejä, koruja sekä puisia miekkoja yms.


Forum hoitosauna

Saunan7salaisuutta oma tuotesarjamme ja lahjakortit, hemmotteluhoidot, suomalainen sauna. Sauna Puodin tuotteet.


Kuva: Markus Niiranen

HarjaNi

HarjaNin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman luonnonmateriaaleista tehtyjä harjoja. Valmistan itse suurimman osan harjoista käsin sitomalla. Ne ovat sokean käsityötä eli Annansilmät-tuotteita. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi sydänharjat, juuresharjat, lattiaharjat, patasudit, pesuharjat, saunaharjat ja vaateharjat. Harjapuissa käytetään esimerkiksi koivua ja harjaksina erilaisia kasvikuituja, hevosenjouhta ja lehmänjouhta.


Kuva: Miia Tapio

Hunajakeiju Oy

Hunajakeiju on Varsinais-Suomessa mehiläisiä tarhaava yritys, josta saa monipuolisia tuotteita hunajasta, mehiläisvahasta sekä muista luonnontuotteista. Tarhapaikat sijaitsevat kauniin luonnon helmassa Turussa, Aurassa, Pöytyällä ja Ruskolla.


Keskiaikaiset viinipikarit ja vanhan menetelmän harjat joka käyttöön

Olen Terhi ja olen sokea käsityöntekijä. Valmistan pesuharjoista kuurausharjoihin ja katuharjoihin. Valmistan myös tilauksesta tuijakuvioisia viinipikareita joko yksityis- tai yrityslahjoiksi. Voin myös suunnitella leiman yrityksen logolla. Lautaset ja tuijakuviot henkivät luontoa ja tuijakuvio on kaunis keramiikassa.


Kristallitalo

Muinaistekniikan artesaanituotteita perinteitä kunnioittaen. Perinnekäsityövälineitä, kuten nauhapirtoja ohjeineen tai pirtoja eri kokoisina. Tervanarua ja tervatonttuja. Värttinöitä kehräystä varten. Joitakin perinneparkittuja nahkavuotiakin löytyy. Peuraa, peuran vasaa sekä lammasta. Joitakin keskiaikaisen tyylin mukaisia tuotteita on myös.


Kuva: Nana Åsten

Muinaispaja Kiertelevä Kettu

Muinaispaja Kiertelevä Kettu on pieni verstaani, jossa valmistan muinaisia käsityövälineitä sekä pronssi- ja hopeakoruja. Meillä innostutaan erilaisista muinaisaikojen arkisista esineistä, materiaaleista ja käsityötekniikoista rautakaudelta renessanssiin.


Nousia design

Kotimaiset käsityöt nahasta ja puusta.


Paccas

Paccas valmistaa neljän sukupolven yli karttuneella ammattitaidolla nahkaisia käsineitä ja tossuja Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa. Jokainen tuote on huolella valmistettu tarkoin valituista materiaaleista.


Ruusu & Rosmariini

Ruusu & Rosmariini valmistaa käsityönä kahden naisen voimin ihoa hellivät luonnonkosmetiikkatuotteet. Kantava ajatus tuotteissamme on luonnollisuus ja ekologisuus: tuotteet sisältävät vain luonnon omia ainesosia, ei mitään ylimääräistä! Tuotteiden värit tulevat mausteista ja kasvijauheista ja aidot luonnon eteeriset öljyt antavat vaikutustensa lisäksi huumaavat tuoksut. Lisäksi valikoimissamme on myös tuoksuttomia tuotteita. Saippuat pakataan zero waste -periaatteella kierrätyspaperiseen vyötteeseen tai etikettiin. Hämeen sydämessä valmistuvat rouheat ja luonnolliset palamuotoiset saippuat koko keholle päästä varpaisiin, hiushuuhteet, hoitovoiteet ja -salvat, kylpypommit sekä lemmikkisaippuat. Meiltä saat myös saippuan parhaat kaverit: kauniit, käsityönä valmistetut saippua-aluset, joilla palasaippuasi säilyy hyvänä pitkään.


Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta

Tarinoita Muinaisesta Pohjolasta on pienen taidekollektiivin tuottama sarjakuva, jonka tarinat sijoittuvat Pohjolan ja Baltian myyttiseen keskiaikaan.


Tervolan Perinteinen Pihkavoide

Perinteistä Tervolan Pihkavoidetta mm. haavaumien, hiertymien ja iho-ongelmien hoitoon. Ainesosat: kuusenpihkaa, suolatonta voita ja rasvaa.

PS. Jos olet unohtanut hakea myyntipaikkaa virtuaalitorilla, linkki hakulomakkeeseen ja hakuohjeet löytyvät vielä Keskiaikaisten markkinoiden Torimyynti-sivulta. Vielä ehdit, jos toimit pikapikaa.